Hjem - GullTanker
V65 Halmstad 27/6 4 prosenter tredjeranket!
-10 Adena Boko møtte overmakten sist men var jo nede på sterke 13,4 2140m. Sporet er ikke det beste men vi synes det er spennende med kort distanse nå og tar med hoppa på det største forslaget.
 
V4/DD Gävle 27/6 5 prosenter førsteranket!
- 9 Dragon Tooma har best kapasitet av samtlige, og skiller seg litt ut. Nest sist kom ekvipasjen i mål på imponerende 14,5. Møter enklere motstand nå og er en av de som kan vinne.
 
V5 Forus 21/6 Vi slukte agnet!
- 7 Mjølner Faks har vi ventet på, seiersløs i år og diffus form, men 6 prosent på en så bra hest slukes rått, det kan snu i dag.
 
DD Momarken 21/6 3 rekker og 55 i odds!
- 3 Mickey`s Goal vant sist og viste fin fremgang også i løpene forut, står fint til og får et knepent utgangstips i et åpent oppgjør.
- Den lille krigeren 3 Tranmælsgutt fortjener utgangstipset, galopperte sist, men har ellers vært stabil og står fint til spormessig her. 1 Rokne Eld kom i mål med tørt krutt i sin siste start, livsfarlig med et løp på rulle. 10 Lykkje Odin holder panserform og er dyktige Vidar Hop litt heldig med løpsutviklingen, rekker ekvipasjen langt.

 
V5 Øvrevoll 16/6 Pent spilt!
- I dag velger vi å bruke 5 Entangle som hovedbanker, det er Rune Haugen trente 3 Tertullus som er motbudet men vi kan ikke koste på oss å doble og står derfor på hesten vi mener er det beste spillet i løpet. På det minste forslaget singelstreker vi også fjerdevalget 5 High Desire for det trengst noen markeringer i de øvrige løpene og vårt bud er verdt et forsøk som en noe underspilt 22 prosenter med Mari Vaadan.
 
V5 Øvrevoll 9/6 Vinnervilje!
- Vi finner et av omgangens mange spennende objekter i et av de nevnte løpene (900m), 10 Alight som trenes av Arnfinn Lund. Vi likte det vi så av den på supersprinten sist og sjanser på at den viser seg frem fra en minst like bra side med dagens forutsetninger. Markert på 17 prosent mot favorittens 74 tidlig torsdag ettermiddag, frekk løsning i løpet og freidig banker.
 
V4 Rättvik 23/5 6. valg andreranket!
- 12 Nicholas Frontline er glemt med sine 17%, sporet er dårlig men hesten er i kjempeform og tåler å gjøre en del selv. Skulle vel helst vært litt lengre distanse men uansett farlig å utelate hesten.
 
V4 Rättvik 23/5 Vårt førstevalg vraket 8 av 10 bonger!
- Et ganske åpent løp, grunnlag under 150.000kr og 1/3 av hestene er 4-åringer som kan overraske. Det kan fort bli litt kjøring fra start, noe som ville vært til stor fordel for 9 Predator Lavec, som skiller seg litt ut på kapasitet og holder fin form. K. Frick sitter i sulkyen igjen og med den riktige posisjonen underveis kan hesten runde samtlige inn mot siste sving.
 
V5 Harstad 22/5 Glemt av spillerne, varslet av oss!
-
Luringen i løpet er uten tvil 6 Eike Troll som trener Trine Opdahl kusker. Hesten kom ut etter veldig lang pause sist og ble ikke mye slått av Lykke Knut. Det var selvsagt monte og nå blir det sulky bak, dog er 4% for lite slik vi ser det. Eike Troll har klar fordel av den korte distansen og tåler å gjøre en del selv.
 

V4 Jarlsberg 21/5 188.943,- inn på 525 rekker!

Vi varslet verdi i motspill mot folkebankeren og 88 prosenteren Friskus, 2 prosenteren og syvendevalget Tekno Jerken vant, det var en av fire hester vi satte inntil. Der etter fulgte et tolvte- og et fjerdevalg som satt greit i boet. Om bankeren Dakadak i finalen skrev vi: - Kan senke vinnertiden fra sist med ned mot et par sekunder – det er ikke påkrevet å være rakettforsker for å skjønne at det i så fall ikke er mulig å hente for tilleggshestene.

 
«StartForrige12345678910NesteSiste»

Side 1 av 11 
Følg oss:

facebooklogo

twitter logo blue68x55

TravSider.com